søndag 9. oktober 2022

Tikka Masala, N 59.9021 E 10.8715

 Grusveien som går forbi Rundtjern er en av de mest populære i området. For mange er det innfallsporten mot mer sentrale deler av Østmarka. Og for oss som buldrer, veien vi går for å komme til Sveitserparken. Rundtjern og området rundt inneholder alt man kan ønske seg, fin natur, bra fiske, gode muligheter for overnatting i telt eller hengekøye, og nå buldring. Det var for litt over et år siden at Bent, Erik og jeg startet med å pusse og tilrettelegge steiner i området. Tyttebærveggen ble publisert tidligere i år og var den første av vegger og steiner som vil bli lagt ut her. 

Bak noen grantrær på venstre siden av veien, når man går sydover, fant vi en fin vegg. I utgangspunktet var det litt mørkt og dystert, men etter hvert ble det riktig så trivelig. Tikka Masala ligger bare 4 meter fra veien og er lett tilgjengelig for de som dytter rundt på barnevogn. Veggen ble pusset over et par kvelder og gleden var stor da vi skjønte at vi hadde funnet to perler av noen buldre. 


Tikka Masala og Jordal svingers avslutter på hylla som traverseres til høyre, vi har hengt opp et tau som på eget ansvar kan brukes til retur . Begge buldre er sitstarter, men Jordal svingers er også en fin ståstart. Da vi gikk FA sitstart på sistnevnte lå det en buorm innunder steinen, den var nærmere meteren lang og helt rolig. Fin opplevelse!1.  Tikka Masala     (ss) 6C FA: Thoralf Bergersen, Bent Dahle Hansen
2a. Jordal svingers. (ss) 6A+ FA: Thoralf Bergersen, Bent Dahle Hansen
2b  Jordal svingers.       4+ FA: Thoralf Bergersen, Bent Dahle HansenBent på Jordal svingers, 6A+

Tikka Masala, 6CIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar