fredag 19. mai 2017

ØBM 2017, del 2


Til tross for snøfall på onsdagen og dårlig tørk påfølgende dager var forholdene bra på lørdag morgen. Vi hadde noen vegger igjen å pusse, så da sola viste seg øst for marka var det bare å komme seg ut. En nærmest blå himmel bar bud om lite nedbør og jevne forhold.


På vei forbi Skøyenputten klokka 05:30 for å pusse stein.Østmarka delux, Mordersnegle, 6C


Selv med  et hundretalls buldrere ute i marka var det forbausende lite trengsel. De fleste lagene hadde nok en strategi og var effektive. Det ble gitt bonuspoeng til endel avsidesliggende buldre, og buldring på sektorer utover de fire obligatoriske.Østmarka delux, Styx, 6A+Filmplaneten syd, Ripe i Lakken, 5


I år som i fjor var det duket for fest. Grill var på plass og mat og drikke kunne kjøpes for en billig penge. En liten time gikk med til utregning av resultater før vinnerne kunne offentliggjøres.
Premiehaugen var formidabel, sponsorer hadde bidratt så vi hadde flotte premier til de beste lagene. I tillegg var det utrekkspremier til mange. ØBM 2017 takker Varri, XC Sports Equipment og Klatreverket for støtten.

Vi gratulerer vinnerne av ØBM 2017
1. plass: Mats Tidemandsen, Svein Gunnar Larsen Bent Dahle Hansen, 2200 poeng
2. plass: Lars Øyen, Bobo Papazian, Erik Henningsen, 1690 poeng
3. plass: Øyvind Akselsen, Rolf Eriksen, Arild Lillehagen, 1505 poeng

Link til resultatliste.

Grillen var varm lenge og det var ikke før sola gikk ned at de siste forlot skogen. At vi nok engang hadde greid å gjennomføre ØBM var nesten uvirkelig. Pussing av et hundretalls buldre, organisering og ikke minst et værsystem som var tildels meget ustabilt hadde ikke hindret oss i å nå målet.
Dagen etter kom regnet og det varte i over en uke...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar