mandag 27. august 2018

Høsten nærmer seg

Like fort som våren gikk over i sommer kom forsmaken på høsten. Vi skal ikke klage, for til tross for dager med mellom 25 og 30 grader var friksjonen god. I alle fall bedre enn forventet. Den kalde vinteren med påfølgende vår og sommer nesten uten regn har gjort at mosen ikke har spredd seg så mye. Enkelt har det også vært å pusse fram gamle og nye linjer på grunn av lite fuktighet.


Doktorveggen har ikke vært tørr mange uker etter at den ble pusset fram i 2013. Dr. Ischti 6A+ er en vrien sak helt til høyre på veggen. Den var også med på ØBM 2018.Einar Landmark på Charles Manson 6B, Seriemorderveggen.En av steinene som ligger lengst nord på FP Nord er Bloc 26. I en kløft er ligger denne perlen av en stein med tilsammen åtte buldre på skarp stein av god kvalitet. Vi børstet toppen og fjernet mose på den for noen uker siden. Anbefales! Alexander fokuserer på neste tak på Langbeint 5+ på Bloc 26.
Emil topper ut Her er en vegg med 5 nøtter, 6B.


Når man går stien fra klinikken mot Hammeren og Skaftetrynet ligger denne nypussede veggen rett til venstre før Himmelveggen. Fine svaproblemer på femmer og seksertallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar