lørdag 10. oktober 2015

Høsten har kommet

Akkurat nå er forholdene i Østmarka nesten perfekte. Bakken er tørr, temperaturen er kommet ned under 10°C og luftfuktigheten er lav. At det er nødvendig å ha med lys for å kunne buldre utover kvelden får heller være. Buldring med kunstig lys er en helt spesiell opplevelse. Skogen lukker seg rundt veggen, og atmosfæren blir tettere. Det jeg merker med buldring om høsten og vinteren er at det må pakkes stadig mer stæsj i bagen. Lys, ekstra batterier, dunjakke, termos og lignende tar plass og veier. Har man samtidig med diverse pusseutstyr blir oppakningen stor. Men hva er problemet......
Betamonkeys setter de fleste aspekter ved buldringen i perspektiv. Anbefaler absolutt å følge denne på FB eller http://betamonkeys.co.uk/.
Rett til venstre for Mantleveggen er denne steinen pusset fram igjen. Den har to fine buldre som supplerer veggen til høyre. Steinen er relativt lav, men er vært et besøk. GPS: N59.89722 E10.85826
1.  Varmeren       (ss)      L          FA: Truls Larsen 2013
2.  Varemeranda (ss)      5+         FA: Truls Larsen 2011Vår Paparazzi fotograf fant Einar Landmark på Magasjuk 7C for noen uker siden. Skarpveggen som ligger rett ved  S-svingen er første vegg i en lang rekke som strekker seg forbi Hansenveggen og til Doktorens Dype Frakkelommer på Doktorgrenda. 
Futuramaveggen har potensiale for mange nye problemer og ikke minst et behov for repussing. Veggen er av god kvalitet og relativt høy, Helt ute på høyreside er det nå pusset fram en ny bulder.
1. Jump City     5     FA: Øyvind Akselsen, Tom Dahlberg, 2015
2. Ukjent           5     FA: Ukjent Kamil gikk ss varianten av Hullet 7B på tirsdag. Vi gratulerer!


Lars Øyen på Rednecks 7A. Klokka 18:40 ble lyset slått på, og en time senere ble det sending.Høy himmel og vind fra nord. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar