tirsdag 25. august 2015

Filmplaneten og Bølerveggen

Det har vært noen fine uker i Østmarka. Temperaturen har vært høy, men luftfuktigheten har vært lavere enn fryktet. Spesielt tidlig på dagen har det vært mulig å gå friksjons avhengige buldre.
Allikevel har ikke aktiviteten vært påtagelig, stort sett har det vært god plass på de fleste steinene. Mange har nok vært fristet til bading og lignende aktiviteter når gradestokken passerte 22ºC. Siden sist er det pusset fram en gammel bulder helt til høyre på Bålsteinen. Det er fin femmer som i føreren heter Bjørnunge. FA av Mikkjel Thon i 2009.


Bjørnunge, 5-


Aina Lillehagen på Bjørg Larsen. Artig bulder med fin mantel på toppen.Ubåtveggen kommer alltid opp som et forslag når man diskuterer hvor man skal dra. Jevnt over harde buldre med intrikate flytt gir ingenting ved dørene. Buldres det med presist fotarbeid og myke bevegelser blir det sending dersom dagsformen er inne. Er den ikke det, er veien til frustrasjon kort. Det er i første omgang rutene på høyre side som er populære. Imidlertid ligger det en mengde fine svaproblemer lenger til venstre som bør prøves. 

Markus Arnet på Malcolm X, 7A


Veidar traverserer This one is for you, 6CBølerveggen ble renset og gjort klar etter noen år med tiltagende mose på flere av de klassiske linjene. Østmarka Vel arrangerte dugnad sist søndag, og i løpet av dagen var mesteparten av veggen klar. Det ble også fjernet endel løs stein på Haifinna. Flak og blokker av tvilsom karakter ble besluttet fjernet av sikkerhetsmessige årsaker. Ruta beholdt graden, men endret karakter.

Lars Øyen snur ryggen til Bølerbøllene


Entreprenørene Bent og Jørgen renser fjell


Joakim trives i veggen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar