tirsdag 2. juni 2015

Noen ganger er det tørt......

De siste ukene har vært preget av mye regn. Ikke det at det har regnet kontinuerlig, men det har vært lite sol og vind mellom nedbørområdene. Uansett har vi som bor i nærmiljøet mulighet til å dra ut på kort varsel og få oss en fin buldreøkt når vi ser at forholdene er brukbare.


Arild Lillehagen på Dubstep 6C

Klokka 14:00 var de fleste steinene våte, noen timer etterpå var friksjonen helt OK. Lars Øyen har fokus på en kjip krimp.

Broadway ligger syd for Bjartbakken. Et område som fortjener mer besøk. Pål kjenner imidlertid sin besøkstid. On Broadway, 6C+

Helgetur til Ula ble begunstiget med supert vær. Sol og kjølig vind ga optimale forhold. Nabo Lars Petter var guide og serverte en lang rekke buldre av utsøkt kvalitet.
Arild og jeg pusset Bloc 18A på FP syd fri for mose for en ukes tid siden. Det gror fort igjen, og det gjelder at buldrene gåes ofte. 1. juni var vi 6-7 stykker der. God stemning og alle sendte Le Bleausard, 7A. Grattis!


Nord for Superheltene og før man kommer til Hullet ligger Brødveggen. Loff 6B, er en morsom sak som starter under steinen. Veggen trenger imidlertid litt pussing.


Truls har pusset fram noe som vil komme til å bli en klassiker i marka. Kavitasjon 6B+ ligger ved Bjartbakken, ca 30 meter syd for Speidersteinen. Høy eksponert bulder med delikate flytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar