lørdag 3. desember 2016

Det ble faktisk en god stund siden forrige oppdatering på buldringen i Østmarka. Årsaken er ikke manglende aktivitet, snarere manglende tid mellom buldreøktene.  Selv om høsten var lang og tildels fuktig var det mulig å buldre jevnlig. Vi som bor rett ved steinene har uansett en fordel på dager hvor det er ustabilt vær. Det å bare bruke noen minuter fra hjemmekontoret til Filmplaneten gjør at terskelen for å rykke ut mellom bygene er liten. Det var ikke uten grunn at Einar valgte å kalle sin siste prosjektvegg for Hjemmekontoret.

Øyvind Akselsen på Brekkjern og kubein, 6B+
Michal på Lange dager, 6C+ sist onsdag.


I forbindelse med populariteten til Hjemmekontoret har jeg valgt å lage en fører i PDF format. Last den ned til smarttelefonen og ha den med uten å måtte være online. For nedlasting av fører, trykk her.Så over til noe helt annet!
Høstdager med stadig lavere temperatur og bedre friksjon gjør at mye blir enklere. Plutselig er ikke lenger problemene umulige men faktisk innenfor rekkevidde. Selv synes jeg at svaproblemet Brunbjørn, 6C på Bålsteinen er en god indikasjon for når persedagene har kommet. Hvis den sitter er det barre å ta for seg av det som ikke gikk bare noen uker før. 

Bent føler seg hjemme på Kontorrotta, 6B mens termometeret viser +5.Dagen før det første snøfallet valgte Gard og jeg å prøve XL1 på Redbullveggen, men først ble det tid for litt knot på Freerider ute på venstresiden.. Begge disse er av meget høy kvalitet å bør prøves. GPS: N59.90181 Ø10.85694.1. Freerider (ss) 6B+
2. XL1, 7A (ss) 7A   Start lengst ut til høyre, avslutt på høyeste punkt venstre side.
3. Redbull rampage, 7A+   Klatre opp på høyre side av areten.
4. Vånga DH, 5+


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar